Geniet in de

Belevingstuin Entre-Deux-Verres

In onze belevingstuin Entre-Deux-Verres staat 'genieten' centraal. Je neemt er plaats waar je wil, en geniet er van het verreikend en verrijkend uitzicht. Er is mogelijkheid om zowel een hapje als drankje te bestellen, afhankelijk van het seizoen.

Zomerbar

Entre-Deux-Verres

Tijdens de zomermaanden wordt de tuin omgetoverd tot onze zomerbar Entre-Deux-Verres. Naast onze eigen wijnen kan je hier ook terecht voor een cocktail, biertje of versnapering. De perfecte afsluiter voor je wandeling, een aperitief voor je maaltijd thuis, of de start van een lange namiddag in de zon met zicht op de wijngaard en de Westhoek. Ontdek hieronder zeker onze apéroboxen!

Zonnebril aan, glas in de hand, strandstoel goed gezet... en genieten. 

In juli en augustus geopend op zaterdag (behalve bij slecht weer) van 11u30 tot 17u. Naargelang de mogelijkheden en weersomstandigheden ook open op woensdag en vrijdag. Hou hiervoor zeker onze Facebook of Instagram pagina in de gaten waar je wekelijks een update kan vinden van onze zomerbar.

De zomerbar Entre-Deux-Verres opende een laatste keer op 18 september 2021. Uitkijken naar het nieuwe zomerseizoen dus!
 

Zomerbar Entre-Deux-Verres

Apérobox 'Scheuvel op de Heuvel'

Om samen met vrienden of familie te genieten van de Heuvellandse omgeving, bieden we een apérobox aan. Kies zelf een plaatsje in de 8000m² grote tuin, klap een strandstoel open en geniet van de box vol lokaal lekkers, met een EDM-wijn, biertje of cocktail naar keuze. Ideaal na een rondleiding, wandeling in de wijngaard, of gewoon wanneer de zon schijnt. De apérobox bestaat uit volgende zaken, en is goed voor 3 à 4 personen voor apéro, voor 2 personen als lichte lunch. 

Kies hier jouw moment in de zon!

Opgepast: aperoboxen kunnen enkel besteld worden indien onze zomerbar geopend is. Op 18 september opende de zomerbar een laatste keer. 

Apéro-mand EDM

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×