Entre-Deux-Monts route

Ontdek de filosofie van Entre-Deux-Monts tijdens de EDM-route

De wijngaarden van Entre-Deux-Monts liggen versnipperd over Heuvelland om telkens de juiste bodem en ligging te gebruiken. Tijdens de gratis EDM-route beland je van het ene stuk wijnveld in het andere. Ondertussen geniet je ook van de natuur, de uitzichten, de landschappen,... alle troeven van Heuvelland. Je kan de wandeling zonder reservatie en op eender welk moment doen. Het enige wat je nodig hebt is het routeplan dat je hieronder kan downloaden. De papieren versie is te verkrijgen op de parking van het domein of in onze wijnwinkel.

Op de verschillende informatieborden leer je trouwens telkens heel wat bij over de werking van Entre-Deux-Monts, en hoe Martin tegenover zijn bedrijf staat. De Entre-Deux-Monts Route werd in 2022 vernieuwd met nieuwe panelen en ook extra belevingselementen voor jong en oud. Veel dank aan Provincie West-Vlaanderen voor de steun tijdens deze renovatie! 

De route is zeker ook geschikt voor kinderen. Doorheen de wandeling kunnen ze de wijngaard ontdekken met onze vrienden Pino & Chardo. Zo leren ze op een speelse manier ook wat bij over wijnmaken.
Opgepast: de route is niet volledig buggyproof gezien ze voor een groot deel uit onverharde wegen bestaat. Een draagrugzak is hier dus een goed alternatief.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×