Ontdek onze

Belgische wijnen

Belgische wijnen zijn voor sommigen nog onbekend terrein. Het eerder koude klimaat wekt de indruk dat België geen wijnland is. En toch is niets minder waar. De Heuvellandse terroir zorgt namelijk voor unieke creaties met een frisse, elegante en aromatische toets. 

De soms moeilijkere weersomstandigheden van koude en minder zon, dagen de druif uit. Ze haalt daardoor het onderste uit de kan met een zeer intense smaak als resultaat. Er ontstaat zelfs een zekere spanning in de geuren, smaken en het mondgevoel. Het uitgebreide smaakpalet, de puurheid en het lagere alcoholgehalte zorgen er bovendien voor dat je makkelijk een tweede glas van deze cool climate wijnen drinkt. Door hun ietwat eigenzinnige karakter laten ze zich ook perfect combineren met culinaire topgerechtjes. 

De cool climate wijnen van het Entre-Deux-Monts team vielen bijgevolg al meermaals in de prijzen. Martin, wijnbouwer en zaakvoerder, blijft echter graag bescheiden in zijn trots. Maar dit is zeker: topwijnen ontstaan waar passie gecombineerd wordt met de juiste vaardigheden en kennis. 

Benieuwd naar welke creatie jouw favoriet is?

Laat je dan even meenemen in de wondere wereld van de Entre-Deux-Monts wijnen. Ontdek welk verhaal erachter schuilgaat en laat je verrassen door talloze foodpairing ideeën. 

“Onze wijn is niet te hoog in alcohol, elegant, zuiver, met krokant fruit in de neus. Wijn waarvan je gemakkelijk ook een tweede glas kan drinken.” Martin Bacquaert

Zelf de EDM-beleving ervaren? Vind hier welk soort bezoek jou een ontspannende dag kan bezorgen, of contacteer ons voor een bezoek op maat.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×