Genieten van een

bezoek met vrienden of familie

Kom je niet met een grote groep, maar als koppel of met een aantal vrienden/familieleden? Ook dan kan je je laten rondleiden op ons domein. Je kan je bezoek via onderstaande boekingsknop vastleggen. Wens je het domein te bezoeken met meer dan 25 personen? Dan kun je terecht op de pagina voor een groepsbezoek

Bezoek & Proef

Wij voegen enkele kleine groepjes samen om een groep van 20 à 30 personen te vormen, die samen wordt rondgeleid. Op die manier kan je ook als individueel persoon, als koppel, of met een vriendengroep een gidsbeurt meevolgen.

Onze ervaren gids neemt jullie mee voor een kleine wandeling in de wijngaard (aangepast schoeisel aangeraden). Jullie worden ondergedompeld in het verhaal van Entre-Deux-Monts en de Heuvellandse wijncultuur. In de vinificatieruimte vertellen we jullie alles over hoe de wijn gemaakt wordt en jullie zien een glimp van onze charmante houten vatenkelder. De gids neemt jullie mee naar onze degustatieruimte, met een verbluffend zicht op de wijngaarden. Genietend van twee heerlijke wijnen, geeft een film meer uitleg over ons ambacht gedurende de diverse seizoenen. Je krijgt een mooi beeld van het snoeien, de vinificatie, de pluk, de degustaties... kortom van de volledige wijnbeleving op het wijndomein Entre-Deux-Monts.

Via onderstaande knop kun je bekijken welke data nog beschikbaar is, en eventueel je bezoek vastleggen. 
Heb je een vouchercode of cadeaubon voor een gratis bezoek? Ook dan boek je via onderstaande knop, en vul je je code in. 

Duur: 1u15
Prijs: 15,- (pp)

Contacteer ons

Martin als gids (2014)

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×