Genieten van een

bezoek met vrienden of familie

Kom je niet met een grote groep, maar als koppel of met een aantal vrienden/familieleden? Ook dan kan je je laten rondleiden op ons domein. Je kan kiezen voor de formule "Bezoek & Proef" of het uitgebreidere bezoek "Ontdek & Beleef". Wens je het domein te bezoeken met 20 personen of meer? Dan kun je terecht op de pagina voor een groepsbezoek

Bezoek & Proef

Wij voegen enkele kleine groepjes samen om een groep van 20 à 30 personen te vormen, die samen wordt rondgeleid. Op die manier kan je ook als individueel persoon, als koppel, of met een vriendengroep een gidsbeurt meevolgen.

Onze ervaren gids neemt jullie mee voor een kleine wandeling in de wijngaard (aangepast schoeisel aangeraden). Jullie worden ondergedompeld in het verhaal van Entre-Deux-Monts en de Heuvellandse wijncultuur. In de vinificatieruimte vertellen we jullie alles over hoe de wijn gemaakt wordt en jullie zien een glimp van onze charmante houten vatenkelder. De gids neemt jullie mee naar onze degustatieruimte, met een verbluffend zicht op de wijngaarden. Genietend van twee heerlijke wijnen, geeft een film meer uitleg over ons ambacht gedurende de diverse seizoenen. Je krijgt een mooi beeld van het snoeien, de vinificatie, de pluk, de degustaties... kortom van de volledige wijnbeleving op het wijndomein Entre-Deux-Monts.

Via onderstaande knop kun je bekijken welke data nog beschikbaar zijn en een bezoek vastleggen. Een rondleiding cadeau doen? Dat kan door de knop 'Kopen als cadeaubon' aan te vinken. Heb je een vouchercode of cadeaubon voor een gratis bezoek? Ook dan boek je via onderstaande knop, en vul je je code in. 

Duur: 1u15 - 1u30
Prijs: € 15 (pp)

Contacteer ons

Ontdek & Beleef

Trek erop uit met onze ervaren gids voor een boeiende wandeltocht en ontdek de mooie landschappen die de streek te bieden heeft, inclusief enkele indrukwekkende vergezichten. Onze gids gaat wat dieper in op enkele landschapselementen waaronder uiteraard ook onze wijngaard. Terug op het wijndomein, wordt het vinificatieproces uiteengezet en proef je twee wijnen uit ons gamma. Kortom, een ideale combinatie van natuur en wijnbeleving. We raden zeker aan om goed wandelschoeisel en regenkledij te voorzien!

Via onderstaande knop kun je bekijken welke data nog beschikbaar zijn en een bezoek vastleggen. 

Duur: 2 uur
Prijs: € 17,50 (pp)

Contacteer ons

Rondleiding bij Entre-Deux-Monts

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×