Genieten van een

bezoek met vrienden of familie

Wil je met je vriend of vriendin of met een aantal vrienden/familieleden op bezoek komen? Dan kan je kiezen voor de standaard formule "Bezoek & Proef", het meer op degustatie gerichte "Degusteer & Geniet" of de combinatie met natuurbeleving "Ontdek & Beleef". De rondleidingen worden doorgaans gegeven in samengestelde groepjes van 20 à 30 personen.

Zijn jullie met een groep van 20 personen of meer? Dan kun je terecht op de pagina voor een groepsbezoek.

Bezoek & Proef

Onze ervaren gids neemt jullie mee voor een korte wandeling in de wijngaard (aangepast schoeisel is aangeraden). Jullie worden ondergedompeld in het verhaal van Entre-Deux-Monts en de Heuvellandse wijncultuur. In de vinificatieruimte vertellen we jullie alles over hoe de wijn gemaakt wordt. Jullie krijgen ook een glimp te zien van onze charmante houten vatenkelder. Daarna neemt de gids jullie mee naar onze degustatieruimte, met een verbluffend zicht op de wijngaarden. Terwijl je geniet van twee heerlijke wijnen, zie je een film over onze ambacht gedurende de diverse seizoenen. Je krijgt een mooi beeld van het snoeien, de vinificatie, de pluk, de degustaties... kortom van de volledige wijnbeleving @Entre-Deux-Monts. Achteraf is er nog mogelijkheid tot extra degusteren en aankoop in onze wijnwinkel.

Bekijk de beschikbare data en leg je bezoek vast via onderstaande knop. Een 'bezoek & proef' cadeau doen? Dat kan door de knop 'Kopen als cadeaubon' aan te vinken. Heb je een vouchercode gekregen voor een gratis bezoek? Ook dan boek je via onderstaande knop door de code in te vullen.

Duur: 1u30min
Prijs: € 17 (pp)

Contacteer ons

Ontdek & Beleef

Trek erop uit met onze ervaren gids voor een boeiende wandeltocht en ontdek de mooie landschappen die de streek te bieden heeft, inclusief enkele indrukwekkende vergezichten. Onze gids gaat wat dieper in op enkele landschapselementen waaronder uiteraard ook onze wijngaard. Terug op het wijndomein, wordt het vinificatieproces uiteengezet en proef je twee wijnen uit ons gamma. Kortom, een ideale combinatie van natuur en wijnbeleving. Achteraf is er nog mogelijkheid tot extra degusteren en aankoop in onze wijnwinkel. We raden zeker aan om goed wandelschoeisel en regenkledij te voorzien!

Dit type bezoek wordt op een beperkt aantal zaterdagen georganiseerd, telkens om 10 uur. Via onderstaande knop kun je bekijken welke data nog beschikbaar zijn en een bezoek vastleggen.

Duur: 2 uur
Prijs: € 20 (pp)

Contacteer ons

Degusteer & Geniet

Hier ligt de focus vooral op het degusteren voorafgegaan door een bezichtiging in de wijngaard en vinificatieruimte onder leiding van één van onze gidsen. In de degustatiezaal geeft een film meer uitleg over onze ambacht gedurende de diverse seizoenen. Er worden in totaal 5 wijnen geproefd met bijhorende uitleg per soort wijn.
Kortom: degusteren & genieten! Achteraf is er nog mogelijkheid tot aankoop in onze wijnwinkel.

Bekijk de beschikbare data en leg je bezoek vast via onderstaande knop. Een 'degusteer & geniet' cadeau doen? Dat kan door de knop 'Kopen als cadeaubon' aan te vinken. Heb je een vouchercode gekregen voor een gratis bezoek? Ook dan boek je via onderstaande knop door de code in te vullen. 

Duur: 2 uur
Prijs: € 25 (pp)

Contacteer ons

Rondleiding bij Entre-Deux-Monts

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×